Schone ramen. Waarom is dat zo belangrijk?

Schone ramen horen ook bij de grote voorjaarsschoonmaak!

Heel veel huishoudens doen het; de grote voorjaarsschoonmaak. Tot in de kleinste gaatjes en hoekjes alles stofvrij maken. Lekker stofzuigen, dweilen, misschien zelfs de muren weer een ander kleurtje geven. Alles gedaan en dan kijk je door de ramen naar buiten. Naar je balkonnetje of je gemaaide gazonnetje. En dan besef je ineens… Die vieze ramen! Vaak vergeten, maar zeker niet onbelangrijk. Het hebben van schone ramen is volgens sommigen zelfs het belangrijkste onderdeel van een schoon huis. Glazenwasserij Baart is al jarenlang een begrip in Gelderland. En wij helpen bestaande en/of nieuwe klanten graag inzien waarom schone ramen zoveel genoegdoening geven.

  1. Het maakt de grote voorjaarsschoonmaak helemaal af waardoor je ├ęcht kan genieten. En tevreden naar buiten kunt kijken…
  2. Het is een snelle en relatief goedkope manier om je huis er als nieuw uit te laten zien.
  3. Je huis verkopen en de verkoopwaarde verhogen? Volgens Money Magazine is de grootste verbetering bij de verkoop van je huis – die het beste rendement oplevert – het hebben schone ramen. Ze zeggen dat het gemiddelde rendement op glasbewassing 769% is!
  4. Het voorkomt schade op lange termijn. Niet alleen bij je ramen, maar ook de omliggende kozijnen. Viezigheid dat lang blijft zitten kan bijvoorbeeld zorgen voor krassen. Of de kozijnen moeten weer geschilderd worden…
  5. Blijvend resultaat. Als je Glazenwasserij Baart regelmatig langs laat komen krijgt stof en storm geen schijn van kans. De meeste klanten kiezen er voor om hun ramen eens in de zes weken te laten doen.
  6. Als je glasbewassing als investering bekijkt, is de kans groot dat je op lange termijn geld bespaart. Het schoonhouden van ramen, kozijnen, trespa en dergelijke voorkomt schade dat later duurder weer gerepareerd of herstelt moet worden.
  7. Ook voor bedrijven is schonen ramen deel van een perfect visitekaartje. Als je klanten of gasten over de vloer krijgt, kan je er op rekenen dat zij zien of de ramen gewassen worden. En ook voor bedrijven is kostenbesparing op lange termijn interessant. Ook voorkomt het eventueel schimmel aan de binnen en/of buitenkant, wat de gezondheid alleen maar ten goede komt. En een beetje meer zonlicht doet wonderen voor iedereen!

Ook toe aan een betrouwbare glazenwasser, het hele jaar door? Neem eens contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij wassen ramen door heel Gelderland. Jij hoeft de ladder niet op en wij doen het met passie, milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, veiligheid en een glimlach!

 

 

schone-ramen
glazenwassen gaat fout

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *