Het regent 5 euro korting bij Glazenwasserij Baart!

Het regent 5 euro korting bij Glazenwasserij Baart!

Verdien korting op de glasbewassing.

Glazenwasserij Baart groeit uit zijn voegen en dat zetten wij graag voort in 2018 door middel van leuke acties. Iedereen verdient tenslotte glanzende ramen en topservice! Wij hebben daarom een aantrekkelijke nieuwe actie bedacht voor reeds bestaande klanten. Voor elke nieuwe klant die U aanlevert krijgt U eenmalig €5,- korting op de eerstvolgende wasbeurt. Er zit geen limiet op de korting die U kunt opbouwen. Stel wij wassen uw ramen eens in de 6 weken voor 20 euro. En u weet 10 nieuwe klanten te regelen. Dan krijgt U in totaal €50,- korting. Dan wassen wij uw huis dus twee keer kosteloos en de derde keer betaalt U slechts 10 euro. Daarna betaalt U weer gewoon het normale tarief, tenzij U nog meer nieuwe klanten hebt weten te regelen. Dus heeft U goed contact met de buren? Of iemand elders in de straat? Of misschien familie en vrienden die heel ergens anders wonen? Maak eens een praatje want misschien willen zij wel klant worden van Glazenwasserij Baart. Zij kunnen vervolgens zelf ook aan hun eigen buren, vrienden of familie vragen of zij hun ramen willen laten wassen door Glazenwasserij Baart. Dan krijgen zij ook direct al die €5,- korting per nieuwe klant.

Het enige wat U hoeft te doen als klant is ons de adressen doorsturen van de nieuwe klanten die via U klant willen worden. Het makkelijkst is om dit via een priveberichtje op Facebook te doen. En anders via het contactformulier op deze website. Vergeet niet om ook uw eigen adres hier bij te vermelden.

Naast deze korting maken al onze (nieuwe) klanten die hier aan mee doen ook elke maand kans op leuke prijzen van ondernemers uit Gelderland. Tot nu toe (30/3/2018) hebben deze ondernemers de volgende prijzen ter beschikking gesteld:

Kapsalon Zusenzo: Waardebon van €21,50. (Facebook)
ROJA garage: Gratis APK voor de auto
Café de buik: Twee consumpties naar keuze
PR Boxing Arnhem: Een groepsles naar keuze (Facebook)
Glazenwasserij Baart: Kosteloos glasbewassing

Er worden de komende tijd nog meer ondernemers uit Gelderland toegevoegd. Houdt daarvoor deze pagina in de gaten.

Kan of wilt U niemand klant maken van Glazenwasserij Baart? En wel kans maken op die prijzen? Dat kan! U maakt ook kans op deze prijzen door mee te doen met onze selfie/foto actie. Meer informatie daar over vind U via deze link. Of uw haar nou wel of niet goed zit, een selfie met de glazenwasser en uw schone ramen kan veel leuks opleveren!

Voorwaarden kortingsactie: De nieuwe klant(en) moeten kiezen voor een frequentie van 1x per 6 weken of 1x per 3 maanden. En dit minstens voor de periode van één jaar. 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *